De link met muziek

Verbonden door Smaak en Klank

Stap binnen in de wereld van Gantelwasser, waar smaken en muziek samenkomen in een betoverende symfonie van genot. Bij Gantelwasser geloven we dat elke smaak zijn eigen verhaal vertelt, zijn eigen melodie draagt. Daarom hebben we onze brouwsels geïnspireerd op de diverse klanken van de muziekwereld, zodat elke slok een nieuwe dimensie toevoegt aan je luisterervaring.

Elke ontwikkelde smaak staat in nauwe relatie tot muziek; verschillende genres voor verschillende stemmingen. Of je nu de diepe baslijnen van rock en roll wilt voelen, je wilt laten meevoeren door de zachte tonen van jazz, of de energieke ritmes van popmuziek wilt ervaren, bij Gantelwasser vind je een bier dat perfect aansluit bij jouw muzikale voorkeuren. Zo krijgt elk moment een unieke, oorverdovende smaakbeleving.

Spotify link

Maar onze verbinding met muziek gaat verder dan alleen de smaak. Elke Gantelwasser heeft een unieke code voor een Spotify-afspeellijst, zorgvuldig samengesteld om perfect bij de smaak te passen. Scan eenvoudigweg de code op het etiket en laat je meevoeren op een muzikale reis die de smaak van ons bier naar nieuwe hoogten tilt. Of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of feestviert met vrienden, de muziek van Gantelwasser maakt van elk moment een onvergetelijke ervaring.

RAG = Rock am Gantel

En wat betreft onze naam, "Gantelwasser" - die is geïnspireerd op de gelijknamige "Gantel", waar ooit de legendarische band "Rock am Gantel" ontstond. Daarom prijkt de afkorting "RAG" trots op het etiket van elke Gantelwasser, als een eerbetoon aan onze roots en de onlosmakelijke band tussen bier en muziek.