Proef Gantelwasser met Untappd!

Als fervente bierliefhebber ben je vast bekend met Untappd, dé app voor bierenthousiastelingen over de hele wereld. Met Untappd kunnen gebruikers eenvoudig bieren opzoeken, beoordelen en ontdekken. Bovendien biedt de app uitgebreide informatie over vrijwel elk bier, brouwer en verkoper wereldwijd.

Gantelwasser is trots om aangesloten te zijn bij Untappd, en via ons profiel voorzien we je van essentiële informatie over onze bieren en de beoordelingen van de Untappd-community. Bij elk bier op onze website vind je een Untappd-beoordeling. Deze rating, op een schaal van 1 tot 5, geeft een indicatie van de kwaliteit van ons bier. Over het algemeen wordt een score van +/- 3 op Untappd al beschouwd als uitstekend. Het merendeel van onze bieren scoort ruim boven de 3! Wil je zelf een bier beoordelen? Download dan de Untappd-app en zoek ons bier op door de barcode te scannen of op naam te zoeken. Vergeet bij het beoordelen niet om 'Brouwerij Gantelwasser' als aankooplocatie te selecteren. Op deze manier krijgen wij inzicht in jouw beoordelingen en kunnen we ons assortiment nog beter afstemmen op jouw voorkeuren!

Je kunt ook rechtstreeks naar ons profiel op Untappd gaan via onze website. Bekijk daar ons actuele assortiment aan bieren en voeg ze meteen toe aan je Untappd-verlanglijstje voor een volledige bierervaring. Blijf op de hoogte en proost op nieuwe ontdekkingen met Gantelwasser!